Etiquetas

jueves, 10 de octubre de 2013

Comentari crític de l'article: "de lo solido a lo líquido"

Crítica de l'article: "de lo solido a lo líquido".

Aquest article ens parla sobre que actualment hem passat "del sòlid al líquid", és a dir que ara estem en la part líquida, que es refereix a que estem produint molta informació, i que el món informàtic en si no està en un punt estable. En el que es ve a referir l'article és que la coneguda com a web 2.0 està provocant que alguns objectius culturals desapareguin. Literalment, el text ens diu que estem "intoxicant" la nostra cultura, és a dir, que amb les noves tecnologies tenim accés a moltíssima informació però no arribem a convertir-la en coneixement.

Aquest article també fa referència a l'alfabetització, que segons el que he llegit, cada cop estem "menys alfabetitzats" ja que cada cop ens expressem pitjor. Fem un gran ús de les xarxes socials però potser aquest ús no l'acabem de fer bé, ja que interaccionem amb molta gent però no ens expressem correctament.

L'alfabetització és molt important i totes les escoles haurien de donar-li més importància, més èmfasi.



1 comentario:

  1. Penso que a l'article es refereix no solament a l' expressió escrita sinó a la audiovisual. Quin penses de la teva en aquest sentit?

    ResponderEliminar